Nu ser det mörkt ut igen

 
 
Än en gång ser framtiden mörk ut för finaste Gullan. Ögat är fulare än någonsin, och munnen likaså, Vi ska till veterinären på en vecka för att röntga munnen, ta blodprov på njurarna och kolla upp ögat. Och sen blir det att sätta sig ner och diskutera hur vi ska göra. Om jag inte älskade min katt så förbannat mycket hade det inte varit ett svårt beslut, men jag är egoistisk och vill ha kvar mitt hjärta hos mig så länge som möjligt! :(


Gunilla, S*Deltas

Hur svårt det än är så vet jag att du gör allt för att Gullan inte ska lida. Det är nog det viktigaste för dig och jag förstår att du gör allt för att få kvar honom!

Håller såklart tummarna för att allt går bra när ni ska tillbaka till veterinär.

En stor puss till Gullan och kramar till er!

Margita

Gick in på din blogg, och vilken fin blogg! Men jättetråkigt att läsa om din katt :( usch, sånt är bara så svårt. Vad är det som har hänt henne? Har full förståelse för att du vill ha kvar honom så långt som möjligt. Nospuss från mig!

Svar: Tack så mycket! :-) Gullan har tyvärr haft väldigt otur med sin hälsa på sista tiden, om jag räknat rätt har han blvitit opererad 7 ggr och varit till veterinären 9 ggr på 15 månader. Det är hans mun, ena öga och njurarna som trilskas.
Linda Karlström

Maja

Vilken vacker katt och fina bilder. Hoppas gullan kryar på sig. Det är hemskt när de är sjuka.

Svar: Tack så mycket! Ja just nu verkar läget rätt stabilt i alla fall :-)
Linda Karlström

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo