Före och efter

 
Jag gick ju och hittade mig fyra fantastiska stolar på blocket, men tyvärr så passade inte alls färgerna in här hemma. Men nu. efter några lager färg och nytt tyg på dynan så passar dom perfekt och blev otroligt snygga i köket! Renovera stolar är något jag aldrig gjort tidigare och det svåraste var att få dit det nya tyget något sånär snyggt. Det blev inte lika bra som original, men jag är nöjd i alla fall! :-)
 
 


Photospiration

Oj, vilken skillnad, riktigt snyggt!

Svar: Tack så mycket! Ja, det är nog ganska spännande att fylla 3 år. Vi tog ju bilderna på hennes födelsedag så det var en väldigt speciell dag för henne kan jag tro :)

Svar: Tack! :-)
Ja då förstår jag, en födelsedag är alltid extra spännande! :-)
Linda Karlström

Linda Jungarå

Skitsnyggt! Älskar den stilen!

Svar: Tack så mycket! Jag blev totalt kär när jag såg stolarna och var bara tvungen att ha dom! När jag fått tillbaka mitt vidvinkelobjektiv ska jag lägga upp ett foto hur köket ser ut nu :-)
Linda Karlström

Linda Jungarå

Jag har svårt att se potentialen i gamla möbler sådär. Måste bli bättre på det :D

Svar: Det är bland det roligaste jag vet att skapa och förnya, tyvärr är jag inte så jättebra på det. Men jag har till exempel byggt ett sideboard av lastpallar som legat ute något år, och ett vardagsrumsbord av halvpallar :-)
Linda Karlström

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo