Jag längtar, kan inte förstå att det snart är dags..!






Som rubriken säger, oj vad jag längtar! På lördag är det världens första utställning för Sibiriska Katter, och självklart ska jag dit! Det har planerats i flera år, och snart händer det verkligen. Gullan ska följa och ställas ut, och jag kommer vara där med studion så förhoppningsvis kommer jag ha mängder med vacka studiofoton att visa upp när jag kommer hem igen! :)

Visserligen hoppas jag på att Valentine får ett cert, och om han blir NOM eller liknande vore det ändå roligare, men vi åker huvudsaken dit för att få se på alla andra Sibbar, och få visa upp min egen (självklart tycker jag att han är den snyggaste), inte för att lyckas med utställningen i sig, för det är lättare på en vanlig utställning kan jag tänka mig. Det kommer vara massvis med sibbar i Valentines klass nu.

Jag har även bestämt mig för att ställa honom helt obadad, det har aldrig hänt tidigare att jag låtit bli att bada honom inför en utställning. Han brukar få väldigt bra kritik för pälsen, ska bli intressant att höra vad dom tycker om den nu då den är ännu mer "naturell" :)

Fotona i inlägget kommer från då han ställdes ut senast, och det är ganska precis ett år sen. Vissa foton har Gunilla S*Deltas sibiriska katter fotat!


Gunilla, S*Deltas

Jag längtar också! :) Tror inte att någon av katterna tar cert eller så men det ska bli så kul att få träffa alla sibbar och dess ägare. Ser verkligen fram emot detta. :D



Kommer ni ner på fre? Vi kommer bo på Baltic, ska ni också bo där?



Kommer med Finkel så du får fota honom i S-vall. Pussa V & G o hälsa A. kram

Linda & Valentine

Gunila: Vi kommer ner på fredagen och ska bo på Scandic Citty! Jag kommer för övrigt få ha Valentine bredivd dina katter =)



Kramar

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo