Nytt jobb!

 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det första dagen på mitt nya jobb. Herregud så spännande! Längre bort från förskolan går det nog inte att komma, för nu blir det helt nytt. Vilket ska bli jätteroligt, men svårt då jag inte kan det jag ska göra. Förhoppningsvis lär jag mig ganska snabbt i alla fall :-) Fördelen med att vara den som fotat personalbilderna på alla, var att jag även skulle fota min egen, alltså kunde jag ta den precis när och hur jag ville, och ta om den så många gånger det behövdes. Så skönt, för jag hatar den typen av foton, därför kommer jag aldrig visa den här. ;-)
 
Från och med i idag tittulerar jag mig som Linda Karlström - Administratör. :-)Mys

 
Jag äger världens bästa, mysigaste katt och så är det bara! Han gör inte mycket väsen av sig utan arbetar på i det tysta. Det bästa är när att han sover i sängen, även fast han är så stor och tung och bara ivägen är det otroligt mysigt :-) Har ni husdjuren i sängen?
 Imsi

 
Just nu ångrar jag att jag aldrig lärt mig klona i photoshop, för den här bilden hade minst sagt varit 10 ggr snyggare utan staketet till paddocken, tycker jag i alla fall ;) Får nog lära mig helt enkelt, för jag fastnade verkligen för det här fotot, hur Imsi springer ut ur dammolnet hon virvlade upp i paddocken.