Å så underbart!

Instagram
 
I morse lastade vi skotrarna och drog iväg till Kronogård för årets första tur! Oj så fantastiskt roligt, jag hade nästan hunnit glömma! Perfekt väder, sol och kring -6. Jag trodde det skulle vara betydligt kallare så jag hade på mig alldeles för mycket kläder, men det är alltid trevligare att svettas än frysa. Mitt nya alldeles rosa skoterställ fungerade oxå utmärkt, men trots att jag beställde en barnstorlek är det förstort.... Men samma sak där, hellre lite stort än litet ;-)
 
I går gick det bara bra för Gullan hos veterinären! Hans njurar såg så fina ut att vi har testat ta bort medicinen. Tyvärr fick jag även höra att det går inte att göra något åt hans öga, utan han får stå kvar på sina ögondroppar livet ut, tack och lov är det så låg dos kortison att det inte är farligt. Men det betyder att det kommer aldrig bli någon mer utställning, då han rinnande öga gör att han inte har någon päls närmast. :-( Men det är ändå bara en liten fis i rymden, för än en gång har Gullan visat att det inte är någon ide att räkna ut honom!Usch och fy! Snö är inte min grej.

 Återbesöket är inbokat

 
 
 
Japp. Nästa fredag är det dags för återbesök. Då ska vi även göra ultraljud på njurarna för att se hur dom ser ut! Tyvärr gör dom inte det på våran vanlika klinik, utan vi måste till en ny. Känns tråkigt då vi gått i flera år till dom i Skellefteå så dom har varit med "från början" men journalerna är uppskickade i alla fall.
 
På tal om det, någon som vet vad Mucös konjunktivit är för något Eller epifora adipositas, epifora sin? Några av alla ord jag inte förstod  i journalen... Får nog läsa på om jag ska fortsätta ha en sjuk katt ;)