Det är inte klokt


Foto Rebecca Westerlund
 
Det är inte klokt vad mycket jag tycker om denna lilla häst! Eller så liten är hon väl egentligen inte :) Efter kvällens dressyrlektion skrittade jag ut en sväng och red runt några varv på en liten gräsplätt, superskoj men otroligt läskigt tyckte H. Det var ju någon som kapat av buskar och riset var totalt livsfarligt, men till slut tog vi oss förbi det oxå ;) Nu ska vi bara öva öva öva. Fotade några tjejer i stallet i helgen och bilderna blev så fina att jag vill ha likadana på mig och H :)
 
Hur är det med Gullan då? Bättre och bättre måste jag säga! Nu äter han äntligen själv igen. Jag kan inte påstå att han äter några mängder, men lite är betydligt bättre än inget!Prima Ballerina

 
Den här gulliga lilla flickan fotografarade jag tidiga i veckn. Ett riktigt charmtroll som skrattade och log genom hela fotograferingen! :-) Hon blev inte ens det minsta missnöjd även fast det var flera klädbyten och vi till och med fotade innomhus och utomhus!Kastas mellan hopp och förtvivlan

 
Gullan matvägrar och måste tvångsmatas. Jag tycker munnen ser ful ut, en gång till. Är rädd för att stygnen släppt. Det är tur att han har en så bra och trevlig veterinär, hon ska ringa mig i morgon och kolla läget.
 
Bli frisk nu kattskrälle! På bilden ser ni för övrigt en gammal TV jag var överlycklig att få tag i. Den har jag nu gjort om till en kattkoja, som faktiskt är otroligt omtyckt.