I pysseltagen

 
 
 
Det är precis vad jag är just nu! Med hjälp av en massa tomma canvastavlor, en kofot, skruvdragare och motorsåg. ;-) Man kan ju undra vad det här ska bli för nåt egentligen, och om det blir något i slutänden! Jag är inte direkt den bästa på att snickra, jag är snarare rätt så värdelös om jag ska vara ärlig. Kan räkna gångerna jag hållt i en skruvdragare på en hand :-)Safira

 
Fotade några bilder på Safira idag, en av ridskolans ponnyer. Jag tycker egentligen bäst om att fota hästar utomhus men tyckte att Safira passade så bra till innredningen i boxen :-)
 
Min förkylning håller äntligen på att få över, febern har gett sig och den mesta av huvudvärken. Snorar och hostar gör jag änn i mängder, men det är ju rätt så hanterbart ändå :-)
 Ett litet lejon

 
 
 
Ett litet lejon i blåbärsriset. Gullan krigade med knotten och myggen i några hemska minuter för att jag skulle få några bilder på honom :-) Kolla närbilden, det var inte lite odjur ute!
 
Själv håller på och dras med världens förkylning och undrar när tusan den ska gå över? Jag har inte tid att ligga hemma och vara sjuk, mitt sommarjobb har ju börjat! :-(