Fågeljakt 1.0

 
 
 
Valentine är den absolut snällaste och raraste katten jag någonsin träffat, han har inget ont i sig och kan inte ens jaga och äta levande djur.  Jag gjorde ett test för någon vecka sen och ställde ner min talrik med matrester, hade ätit kyckling och potatissallad, och mycket riktigt gick han direkt loss på potatisen och åt upp den! Kycklingen nosade han inte ens på :-)
 
Fungerar inte inbädningen av filmen klicka här :-)
 


Malin

Haha Sigge är likadan, han äter inte ens rå köttfärs.. Lillen däremot är raka motsatsen! Han har dock lärt sig att sitta och vänta tills matte säger att han får smaka ;)

Bezzie´s matte

Vilken sötplutt det där är - det saknas nog någon kattgen i arvsträdet. Men vad gör det när man är bedårande...

Svar: Hihi ja vi brukar skojja om att han inte riktigt har alla getter i hagen ;-)
Linda Karlström

Sandra

Är dom kompisar han och pippin? :o Helt fantastiskt att han satt kvar när Valentine tassade på han :P

När jag var liten hade vi en kanin, och särskilt en av våra katter var typ bästis med kaninen, dom brukade ligga och sova tillsammans och så. Efter kaninen gick bort så tvärvägrade samtliga katter att äta kattmat med kaninsmak... Man undrar ju hur dom kunde särskilja den från alla andra men ja, dom sörjde sin kompis..

Svar: Pippin var förmodligen lite groggy då den krockat i ett fönster :-)
Men oj vilken mysig berättelse om kissen och kaninen, att dom blev så fina kompisar!
Linda Karlström

Sanna

Påminner lite grann om våran katt. Han har aldrig varit utekatt eftersom han har väldigt dåliga klor (vi hittade honom på ett katthem när han var troligtvis var 6-7 månader. Hans klor var troligen bortdragna av någon idiot, så han har aldrig varit ute eftersom han inte kan försvara sig), men när vi flyttade så satte vi upp staket runt tomten eftersom vi har hundar och när vi höll på att ta in saker i huset så var det någon som undrade var katten höll hus. Vi letade överallt, men hittade honom inte. Någon tittade ut och han satt mitt på gräsmattan och kollade sig omkring. Han har sedan dess fortsatt att gå ut dagligen på små upptäcksfärder, men han lämnar aldrig tomten. Han fattar nog inte att man kan hoppa, han tycker också fåglar är väldigt kul att kolla på. Kan ligga mitt på gräsmattan och bara kolla på dem.

Svar: Nämen gulle kissen! <3
Linda Karlström

Denimiella

Hahaha, vilken underbar katt!! Men konstigast är ju nästan att fågeln inte flyger iväg, för även om din katt inte direkt jagar den så får ju den lilla fågeln några smällar.

Vilken fluffboll till katt du har, förresten - så söt! Love it!

Svar: Fågeln var groggy då den krockat i ett fönster, det var därför den inte flög iväg :-)
Ja han har mycket päls, alldeles för mycket! Jag brukar raka ner honom en gång per år :-)
Linda Karlström

Yrsa

Han försöker ju få igång fågeln. Katter leker ju med sina byten och äter ställer upp dem. Ser ofta min katt sitta med fågel/mus så där och slå, så fort den flyttar flyttar katten. Springer den springer katten. Fortsätter så tills stakars djuret är dör.
Ser inte alls något sött i din video, ser naturens gång.
Menar inget illa med min kommentar o älskar din blogg i övrigt.
Men förstår inte det här inlägget.

Svar: Jag kan meddela att han har ingen som hellst jaktinstinkt den där kissen så jag tror inte han hade några planer på att ta ihjäl den stackars fågeln. För någon sommar sen var tex. grabbarna ute tillsammans på gården, Gustav tog en fågel, satt och åt upp den medans Gullan var 30 cm bort och kämpade med att äta upp det perfekta grässtrået. Vi har försökt använda Gullan till att ta möss som smitit in i stugan, visst, han söker rätt på dom, men sen sitter han bara och kollar :-)
Förstår att du inte menar något illa, man måste kunna få i frågasätta utan att vara otrevlig :-)
Linda Karlström

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo