Ute i den friska luften

 
 
I veckan köpte jag mig en skoter och flydde verkligheten till lugnet i stugan, bara slappna av, käka en massa godis och chips och försöka lära mig att köra den där grejen jag råkade införskaffa. Har med andra ord fått mig en massa friskluft, och vem kan klaga över det, när vädet varit alldeles fantastiskt bra! Nu är jag tillbaka hemma för ännu en jobbvecka, och är lite avundsjuk på alla som har sportlov,Nu är stygnen borta

 
Nu har det sista stygnet från Valentines öga äntligen lossnat, och jag tycker det ser superfint ut! Mycket bättre än vad jag vågat hoppas på, ögat har bara fått en liten liten annan form, han hänger lite med ögonlocket. Ska även bli intressant att se om hans beiga päls runt ögat kommer tillbaka!
 
Gullan måste älska min studio och att bli fotograferad, öppnade dörren dit för att häma en grej och han kom som ett skott och hoppade upp på fotobordet, då var jag bara tvungen att ta någon bild på honom oxå.Löjligt säger H

 
Vi hade banhoppning i går, och H verkade tycka att dom små hindrena hon fick lov att hoppa var lite väl löjliga, så när inte jag ville höja löste hon det själv. Himla sötis! Lektionen gick bra med tanke på vilket skick jag var i. När jag kom hem kollade jag och hade 38,5 i feber, inte konstigt att jag mådde rätt så kasst och inte hade någon ork när jag satt på hästen.
 
Min alla hjärtans dag spenderades först på jobb, middagsdate med en kompis och direkt upp till stallet, hade jag bara varit frisk hade det varit en supertrevlig dag!