Den finaste

 
Jag kan inte förstå att jag har turen att få rida denna fantastiska häst med en vilja av stål och ett hjärta av guld.  Red hopplektion i Torsdags och jag har absolut ingen aning om vad som hände, men allt bara fungerade, hon lågk var och väntade, lyssnade jättefint och hoppade som en tiger! Hennes hjärna blev lite överhettad mot slutet men hon tyckte att det var så otroligt otroligt roligt! Jag med, övningen vi red var bra och nyttig.
 
Jag han inte mer än att sitta av från hästen så ringde min mobil med ett efterlängtat samtal. Jag kan numer titulera mig som storasyster, inte illa för att vara 22 år ;) Än har jag inte hunnit träffa den lilla tjejen men jag längtar.Vad hände?

 
 
Jag brukar ha ett pinsamt lågt antal läsare på min blogg, men för någon dag sen fick jag dubbelt så många. Vad hände egentligen? Roligt var det i alla fall, välkomna och jag hoppas ni stannat! :-)
 
Och nu märks det verkligen att hösten är på väg med stormsteg! Det flyger runt en massa löv och i gårkväll var det norrsken. Blä! Jag vill ha sommar minst 2-3 månader till, sen snö lagomt till julafton.Kattungar

 
 
 
Finns det något som är mycket gulligare än en kull med kattungar?  Jag tror faktiskt inte det!