Bebis

 
I vår har det fötts en liten bebis uppe på stallet, ett urgulligt sto som jag inte kunnat låta bli att fota när hon går i hagen. Ni får hålla tummarna för bra väder i morgon, för om solen skiner ska jag och ägaren ha en liten fotografering på den lilla sessan, och då kommer det upp många bilder! Jag fotade även fölets mamma när hon var liten!
 

Från 2009, momor & mamma till bebisen högst upp.Kliar i fotofingrarna

 
Just nu kliar det i mina hästfoto-fingrar och det var länge sen sist kan jag säga! Jag är så fotosugen att det inte är klokt, så nu tycker jag att sommaren ska komma snabbt som attans, för nu är det otroligt tråkigt ute. Snön är nästan borta men inget har börjat grönska. Men snart så!Lackat och klart

 
För drygt ett år sen köpte vi oss ett renoveringsobjekt, en gammal bubbla med bara två ägare innan oss! Jag kan absolut ingenting om bilar, motorer, garagegrejer och liknande, men det har varit en otroligt rolig utmaning och jag är otroligt stolt över mig själv över att jag gjort 90% av karossarbetet själv. Slipat, spacklat osv. Lackade gjorde dock sambon i kväll, jag fick bara hjälpa till litegran med det. ;-) Nu ska det bara beställas lite kromdetaljer och besiktas!
 
Samtidigt sitter jag här hemma och funderar på vad tusan jag ska göra med mitt liv. Jag har en underbar sambo, ett fantastiskt hus och bra vänner. Men sen då? Min absoluta dröm har jag fått ge upp, jag har under flera år drömt om att få jobba med Galopp men har insett att det kommer tyvärr aldrig ske. Ska jag kanske ta montelicens? Det är inte direkt dyrt och det närmaste man kan komma här uppe i alla fall.