Dexter #1


 
 
 
 
Det  blev den söta kattungen Dexter som fick inviga min ännu ofärdiga studio. Jag har inte fått upp några bakgrunder eller fotobord ännu, så han fotades ståendes på en dörr, mot en av väggarna där inne. Det fanns inget annat att göra då jag inte hunnit fixa klart allt i tid, och matte ville få kort på sin lilla bebis innan han blev så stor!Snygga hörlurar

 
Jag hade räknat med att bara vara hemma Måndag och sen börja om att jobba igen, men den här gången måste jag ha åkt på en ordentlig influensa eftersom den även satt sig i musklerna. Kan inte röra på huvudet, måste se väldigt roligt ut då jag ska se mig om.
 
Men nu när jag varit hemma har jag äntligen fått tummen ur och fixat till mina hörlurar så att dom blev lite roligare, har varit sugen länge och nu blev det av! Mina vita sladdar har blivit allt annat än vita efter några års användande, så det var dags att fräsha upp det hela!Hemma och sjuk

iPhone 3Gs + Instagram
 
Idag fick jag krypa till korset och ringa och sjukanmäla mig. Jag har kämpat dom två senaste veckorna med en förkylning som vägrat bryta ut ordentligt och som vägrat försvinna. I Fredags fick jag ont i halsen och i går feber, och tar man sig inte upp ur sängen utan en värktablett är det inte läge att jobba. Problemet är bara att Ibumetin fungerar alldeles för bra på mig, så länge jag har full dos i kroppen är jag jättepigg, och då är det tråkigt att bara sitta hemma.
 
För övrigt så har två av mina gammla klasskompisar skaffat sig en liten kissekatt, Dexter ser ni här ovanför och han är sådär gräsligt söt som bara kattungar kan vara!