På söndag smäller det

 

Ja på söndag smäller det, då ska jag för första gången, på över ett år åka iväg på ett fotouppdrag där det är hästar som ska fotas! Det ska bli jätteroligt, jag längtar! Bara jag hittar dit vill säga, jag äger inget lokalsinne och kan i princip gå vilse i min egna lägenhet. Laddarkabeln till min navigator är på vift så den kan jag inte heller använda.... Navigatorn har oxå varit borta, men den hittades i en gummistövel av alla ställen! Frågan är bara på vilket smart ställe jag stoppat sladden....

Det är två små föl ska släppas ut på bete med deras mammor, hästarna har inte träffats tidigare så jag hoppas det blir lite fölbus! Ena fölet heter Persbrandt och är en halvbror till Bloody Mary som är på bilden är ovan.
Elvis Presley

Alla kattungar var självklart ursöta, men den här pojken smälte mitt hjärta totalt! Så rar och go, och ville bara sova istället för att busa och vara med på kort. Sen växer han så att alla proportioner är alldeles fel och han är bara så santlöst söt i sina jättelånga ben och stora ögon! Elvis är nog min favorit i kullen, men alla kattungar är ju jättefina.
Valentino Rossi

Helgen har spenderats i stugan i det underbara väder som äntligen har letat sig upp hit! Jag har till och med vågat mig på att sola lite i bikini. Valentine fick självklart följa med och han tycker det är jättemysigt att få vara där och vandra runt bland alla snår i skogen, nackdelen är att han syns verkligen inte bland alla buskar, hans färg är alldeles för kamouflerad.
 
 
P.S. Bilderna får inte kopieras, skrivas ut eller användas på något annat sätt utan min tillåtelse.
© Linda Karlström