In med det nya, och ut med det gammla!I går var det faktiskt ingen vanlig dag, för det var min födelsedag! Jättegoda tårtor (tack Bea!) trevligt sällskap och lite kakor till efterrätt. Sen fick jag självklart lite presenter oxå, bland annat den sötaste diskborsten jag någonsin sett, den kommer bli så fin på diskbänken till sommaren. Utöver det fick jag även ett presentkort på IKEA, lite pengar och ett våffeljärn. Så snart ska det shoppas loss, ut med det gammla och in med det nya.

Sambon är för övrigt ute och ränner hela veckan med jobbet, så det är bara jag och Gullan här hemma, fy vad ensamt och långtråkigt det kommer vara.Jag vill lära migJag vill lära mig fotografera porträtt i naturligt ljus, hittills har jag bara använt studio. Någon som har små barn att låna ut, eller tips att komma med? Här kommer foton från första, och enda gången jag gett mig på att fota barn i naturligt ljus, och gammla är dom oxå, fotade 2009. Men nu vill jag lära mig något nytt, inspirationen sitter fast och suget för studiofoto har börjat försvinna.FindUsKattnörd som jag är, har jag ägnat några timmar till att klicka runt på FindUs,  SVERAKS stambok som nu finns publicerad på internet. Det är jätteroligt tycker jag! Nog för att Pawpeds funnits sen tidigare, men där finns inte alla katter registrerade, utan bara dom som man skickat in pappren på. Men tack vare FindUs vet jag nu vad alla Valentines syskon heter

Afrodite n 23 Amor n 23 Freja a 23 Valentine n 23 & Venus a 23 är hela Valentines kull, sen har han en storebror som heter Cesar, och jag som var säker på att han var född i samma kull som Valentine, men där hade jag fel, hihi.

Kullbilden är på tre söta sibbe-bebisar, som inte har någonting med Valentine och hans släkt (höll jag på att säga, men det kan jag inte lova då jag inte vet deras stamtavla utantill)