En massa vackra fullblod

 
 
 
Det fanns massvis med vackra Arabhästar på gården där Electra står i sommar, jag lyckades fånga några av dom på bild! Det finns nog ingen hästras som är, rent generellt, roligare att fotografera. Dom är så eleganta och har vackra uttrycksfulla ögon att dom nästan alltid blir bra på bild. Att jag måste öva på att få araber att se rastypiska ut på mina foton, ja det är en annan grej! Liten blir stor #3

 
 
 
Förra veckan gjorde jag ännu ett kärt återseende, ytterigare ett litet föl jag fotat har vuxit upp och blivit stora damen! Nu är Electra tre år, håller på att ridas in och väntar sitt första föl. Tyvärr blev det inte många foton då jag hälsade på Electra, regnet öste ner nästan hela tiden.
 
 Första ridturen på hemmaplan!

 
 
 
I Torsdags så anlände Puppan (ja nya ägarna kallar henne Mysan, men i min hjärna heter hon bara Puppan och det kommer nog tyvärr fortsätta vara så) och idag red jag henne för första gången på "hemmaplan". Har bara ridit hos säljarna tidigare.
 
Hon saknar både muskler och kondition och är under igångsättning, men jag känner på mig att hon kommer bli en riktig pärla när hon är tillbaka i full kondition! På onsdag ska jag rida första ridlektionen med henne, och börja jobba med min egna sits för det behövs verkligen! Jag har tyvärr börjat sitta väldigt dåligt och mina armar flaxar överallt.
 
Jag ska försöka få med mig en fotograf med jämna mellanrum för att kunna lägga upp bilder på våran utveckling tillsammans!