Haha det gick inte så bra det här!

 
 
Ja det gick inte så bra med mitt löfte om att bli bättre på att uppdatera bloggen, jag har i stället försummat den något fruktansvärt den sista tiden. Jag har helt enkelt inte haft tid och ork att sätta mig framför datorn. Tidigare har jag trott att julen är till för att vila upp sig, men i år fick jag bevisat att jag haft fel! 6 julbord avklarade, besök hos en massa folk inbokade varje dag, H som vill ha uppmärksamhet, en Gullan som inte är riktigt kry..... Listan kan göras lång, men jag får kanske avge ett nyårslöfte där jag ska bli bättre på att skriva här?
 
Strax innan jul hade jag i alla fall besök av två snygga kattpojkar, Sigge och Lillen. Sigge är en Ragdoll och Lillen en Sibirisk Katt. Sigge har jag fotat tidigare, eller försökt fota ska jag nog säga, han tyckte att det var en väldigt dålig idé! Nu gick det lite bättre i alla fall, han fastnade på minst en bild


emma

Hello!!
Amanda fyller ju 6 månader på söndag, undrar om du har tid att fota henne nån dag denna vecka eller nästa vecka?=) Kanske hon kan sitta i denna ursööööta stol då oxå bla:)

Svar: Absolut!! :) På lördag fm kan det hinnas med om du vill i veckan :)
Linda Karlström

Emma

Ja eller början på nästa! Bestäm du när du har bäst med tid:)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo