Träningsvärk, underbara träningsvärk!

 
Jag älskar att ha träningsvärk, för det inntebär att jag faktiskt gjort något med min kropp! Att försöka komma i form till sommaren 2012 sket sig i och med att jag var konstant sjuk och inte kunde träna, men nu ska jag ta nya tag till 2013! Idag var jag på ännu ett besök hos läkaren och har nu fått en remiss till Lung- och allergisektionen på Sunderbyns Sjukhus, ska bli intressant att se om dom lyckas få rätsida på mig där.
 
Men i alla fall, jag tror inte jag kommer kunna gå i morgon, mina ben skriker redan nu i protest. Det hela började i söndags då jag red dressyrlektion på My för världens bästa Sara, jag fick mig en riktig genomkörare av hela kroppen och var absolut tröttare än hästen efteråt. Min mage fick verkligen jobba kan jag lova! I går och idag for jag till gymmet och sprang tills mina ben inte orkade mer, och nu kommer träningsvärken som ett brev på posten, härligt!


I måndags hade jag för övrigt två fotograferingar, bilder kommer kanske upp sen efter att jag kollat med familjerna att det är okej att jag visar dom på internet




Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo