Prima Ballerina

 
Canon eos 7D + Sigma 17-70 f/2,8-4,5
 
I måndags hade jag en riktigt lång arbetsdag. Åkte hemmifrån klockan 7 på morgonen och var inte hemma förän kring 20,30! Först avverkade jag 8h på förskolan innan jag åkte till svärfars firma och gjorde lite reklamjobb åt honom, och så fort det var klart hade jag två inbokade fotograferingar, uperskoj! Den lilla flickan här ovanför var så himla söt i sin ballerinaklänning och dom små vingarna på ryggen.

Träningsvärk, underbara träningsvärk!

 
Jag älskar att ha träningsvärk, för det inntebär att jag faktiskt gjort något med min kropp! Att försöka komma i form till sommaren 2012 sket sig i och med att jag var konstant sjuk och inte kunde träna, men nu ska jag ta nya tag till 2013! Idag var jag på ännu ett besök hos läkaren och har nu fått en remiss till Lung- och allergisektionen på Sunderbyns Sjukhus, ska bli intressant att se om dom lyckas få rätsida på mig där.
 
Men i alla fall, jag tror inte jag kommer kunna gå i morgon, mina ben skriker redan nu i protest. Det hela började i söndags då jag red dressyrlektion på My för världens bästa Sara, jag fick mig en riktig genomkörare av hela kroppen och var absolut tröttare än hästen efteråt. Min mage fick verkligen jobba kan jag lova! I går och idag for jag till gymmet och sprang tills mina ben inte orkade mer, och nu kommer träningsvärken som ett brev på posten, härligt!


I måndags hade jag för övrigt två fotograferingar, bilder kommer kanske upp sen efter att jag kollat med familjerna att det är okej att jag visar dom på internet

Quinta Essentia

 Utrustning: Canon EOS 7D + Canon 70-200 f/2,8
 
I går följde jag med min kompis till sommarpremieringen, med sig hade vi hennes Q och bebis, som nu fått sitt namn Quinta Essentia. Efter ett tag insåg vi att hon var den absolut minsta bebisen på plats, till och med den enda som hade fölpälsen kvar. Men vad spelar det för roll, när lilla bebis går och vinner årets fölvisning i Norrbotten?! Grattis Emma, Q och bebis!