Idag tänker jag spy gallaIdag tänker jag spy galla över alla som inte kan bete sig i trafiken omkring hästar! Jag skrittade ut en liten sväng häromdan, först blev jag omkörd av en bil bakifrån som knappt höll av åt sidan och inte saktade farten nånting alls. För att senare möta några tonåriga killar på cyklar...  Dom cyklar fint bredvid varandra, bara för att, precis då dom passerar hästen, resa upp cyklarna på bahjuken.

Behöver jag ens säga att häststackarn nästan sket ner sig? Hon blev rädd, stressad, la tungan över bettet, växte minst 10 cm på höjden och trippade på tårna hela vägen hem till stallet igen och kunde absolut inte skritta... Tack för den lixom.

Att vara förkyld
Foton från bruksprovet 2008


Om det är något jag är bra på, så är det att vara förkyld! Jag fick till och med höra det i veckan då jag var på en förskola och jobbade, där var en i personalen förvånad över hur himla förkyld jag har varit hela vintern. Den senaste förkylningen snappade jag upp i stugan i Påsk, det började med att svärfar fick lite ont i halsen och poff så var jag oxå smittad.

Nu sitter jag här hemma och hostar, nyser, snorar och har feber och är arg över att jag är sjuk än en gång. För idag är det nämligen hingstpremiering, och jag hade tänkt åka och fota den. Men det fanns ingen changs att jag skulle orka köra dit, fota och sen köra hem. Blä.En gammal bildEn gammal bild från mitt fotoakriv. Det finns något som gör att jag absolut älskar bilden, men samtidigt något som gör att jag inte tycker om den alls. Kanske för att hästens öga är skymd bakom pannluggen? Jag kan i alla fall inte sätta fingret på vad det är, och det är irriterande.