Flamingo

Idag har jag ridit en ny ponny som heter Flamingo. Han står i Chiqos gamla stall, och är Majas ägares nya ponny (och här tänkte jag länka till ett inägg, men insåg att jag förmodligen aldrig visat någon bild på den supersöta b-ponnyn). Flamingo är en riktig mysponny kan jag säga. Supersnäll och bussig, och verkar kunna en hel del oxå. Bara galoppen som behöver arbetas lite på (eller så var det bara jag som inte riktigt fick till det).

Tyvärr så spöregnade det, så det blev inte så mycket foton tagna, men ska försöka fota bättre foton på honom någon gång! Nu när Chiqo ska flytta söderut, så kanske jag får låna denna snygging någon mer gång - om jag har tur.


En gammal, men ack så söt bildNär jag gick sista året på gymnasiet så praktiserade jag några veckor på en fotoatelje i Luleå. Sista dagen så fick Gullan
följa med och visa sina färdigheter framför kameran. Det här fotot är ett av mina favoriter från den dagen. Det är en
rätt så gammal bild, men jag tycker den är så söt, att jag måsta lägga upp den! ;)


Bilden är redigerad på min bärbara dator, så jag har ingen aning om hur färgerna ser ut
Det blåser ute
Canon EOS 40 d + Canon 50mm 1,8


- Det blåser ute! Hälsar Gustav medans han kämpar med att inte blåsa bort från våran balkong.

Gustav har fått sova över här i natt, och nu har katterna kommit till ett stadie i deras förhållande att jag inte vet om det är bus eller bråk dom pysslar med. Tidigare har det enbart varit bråk, men nu ser Valentine så himla busig ut när han jagar sin blonda vän (som ser mindre glad ut) att jag har börjat fundera på om dom faktiskt busar, i stället för bråkar?