Lite missnöjd, och blöt om tassarnaValentine är lite missnöjd och blöt om sina tassar, han har nämligen fått sig ett bad  Men jag var snäll med den lille sprätten och bara tvättade kragen, för det var det enda som såg grisigt ut så resten av pälsen fick förbli torr! Jag har tänkt ta honom till mamma och pappa och ta lite studiofoton någon dag, det är därför han har blivit lite tillsnyggadTiden går fort!

Dom här fotona är precis tre år gammla och kommer från dagen då Valentine flyttade in till mig. Han är fortfarande fet, men ser betydligt vuxnare ut nu i alla fall, än som den lille pojke han var som ettåring.

Valentine var faktiskt inte så "rolig" då, vi blev chockade om han rörde på sig, och allt han gjorde till en början var att ligga och vakta på matskålen så att han inte skulle missa nästa påfyllning Men med tiden började han tina upp, och nu är han en nyfiken knäkatt, men som fortfarande älskar mat över allt annatHockeyDet är bara att konstatera, hockey är svårt att fota! Fotona är från Älvsby Industrial Cup som gick av stapeln för någon vecka sen.