Från akrivet @2006 - Polly

Jag hittade även en mapp med 500 foton på Polly, en liten shettis jag har varit skötare på, och oj vad jag tyckte om henne! Vi hade våra duster, men till slut blev hon from som ett lam, och som en liten hund när vi var ute och gick, och blev både vänjd med sadel och träns! Inte illa, med tanke på att i början så hade vi problem med att gå ordentligt i grimma ;) Det blev lite många foton... Men jag kunde verkligen inte ta bort någon mer! Hon var verkligen den sötaste sötsprätten jag någonsin träffat.

När jag ser dom här fotona så ja, jag har nog utvecklats lite. Det syns bara på bilderna, dom översta är dom nyaste.Från akrivet @2006Ja nu sitter jag här med feber igen och en irriterad hals.... Var inte ens en vecka sen senast, suck! Får se till att bli frisk innan helgen i alla fall, inte för att en förkylning kommer hindra mig från att åka, me det är ju roligare att vara pigg ;)

Jag har även hämtat hem CD-fodralet där jag har en massa gammla foton, dom här är från 2006, det år mitt fotointresse startade!  Lite bättre har jag nog blivit sen dess, framförallt så försöker jag tänka på kompositionen nu, i stället för att bara trycka på knappen ;) På bilderna sesr ni överst Amnesty Z, sen kommer Emmy, ett föl till den ponny jag lärde mig rida på, näste på tur är Denniz, en fantastiskt snäll ponny som jag hade lyckan att få rida. Banjo tror jag ni känner igen och under honom ser ni arabfölet Benazir X.S.Och den här bilden bjuder jag på, Jag och Banjo från 2006 ;)

Det jag har insett när jag kollade igenom CD-skivorna är att det minsan finns några guldkorn som inte är så dåliga, men 90% av det som finns på dom är rent ut sagt skit - men roligt att ha kvar ändå!Jag längtar, kan inte förstå att det snart är dags..!


Som rubriken säger, oj vad jag längtar! På lördag är det världens första utställning för Sibiriska Katter, och självklart ska jag dit! Det har planerats i flera år, och snart händer det verkligen. Gullan ska följa och ställas ut, och jag kommer vara där med studion så förhoppningsvis kommer jag ha mängder med vacka studiofoton att visa upp när jag kommer hem igen! :)

Visserligen hoppas jag på att Valentine får ett cert, och om han blir NOM eller liknande vore det ändå roligare, men vi åker huvudsaken dit för att få se på alla andra Sibbar, och få visa upp min egen (självklart tycker jag att han är den snyggaste), inte för att lyckas med utställningen i sig, för det är lättare på en vanlig utställning kan jag tänka mig. Det kommer vara massvis med sibbar i Valentines klass nu.

Jag har även bestämt mig för att ställa honom helt obadad, det har aldrig hänt tidigare att jag låtit bli att bada honom inför en utställning. Han brukar få väldigt bra kritik för pälsen, ska bli intressant att höra vad dom tycker om den nu då den är ännu mer "naturell" :)

Fotona i inlägget kommer från då han ställdes ut senast, och det är ganska precis ett år sen. Vissa foton har Gunilla S*Deltas sibiriska katter fotat!